ДОМ ЗА СТАРИ ХОРА УЮТ

ДОМ ЗА СТАРИ ХОРА УЮТ

кв. Драгалевци, ул. Крушова градина 47
София,
България
23.305786
42.6350218
0 UserLikes
Име: ДОМ ЗА СТАРИ ХОРА УЮТ
Адрес: София, кв. Драгалевци, ул. Крушова градина 47
Телефони: text to imagetext to image
Уеб сайт: http://domuiut.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Заведения за социални услуги с настаняване
Дейност:

Дом за стари хора

Ключови думи: дом за стари хора, дом за възрастни хора, грижа за стари хора, грижа за възрастни хора, старчески дом

Услуги

Офиси

За нас

ДОМ ЗА СТАРИ ХОРА УЮТ  се намира в град София, в подножието на планина Витоша сред живописната природа на елитния квартал Драгалевци. В непосредствена близост има спирка на автобус!  Дом за възрастни хора Уют е от 2006 година и е лицензиран от Министерството на труда и социалната политика и Агенция за социално подпомагане, и отговаря на всички Европейски стандарти.


Домашен уют, грижи и спокойствие! Това има в дом за стари хора Уют в две къщи една до друга и двор от един декар. Притежава всички условия за комфортен престой на възрастни хора. Дом за стари хора Уют е мястото, където Вашите родители могат да запазят независимост, да получат спокойствието и грижите, които заслужават!


Домът разполага с 10 стаи в две къщи, 4 бани с тоалетна, голяма веранда и просторна градина с изглед към планината и на втория етаж. Домът разполага с ограден двор, пълен с зеленина, цветя, пейки, има и басейн, където нашите клиенти могат да се отпуснат в спокойна среда. Домът е с капацитет от 37 места.


Дом за възрастни хора Уют разполага с рехабилитатор и медицински кадри, които във всеки един момент са готови да окажат социални услуги на нашите домуващи при повикване и при необходимост.


Нашата цел е да поддържаме и продължаваме живота на възрастните хора, да се чувстват по-млади, щастливи и доволни.
Нека нашия дом е и Ваш дом!

 

Открийте ни в Google+